Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی از ثبت و ویرایش اطلاعات ۵۳ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد خراسان جنوبی در سامانه امداد هوشمند خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، رضا حسینی امروز در جمع خبرنگاران با اعلام فعالیت سامانه هوشمند امداد(سها) در استان خراسان جنوبی، اظهار داشت: فاز نخست اجرای این طرح از آذر امسال به اجرا درآمده است و مددجویان و واجدان شرایط با مراجعه به آدرس soha.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

emdad.ir  اقدام به ثبت نام و خود اظهاری بپرداختند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه این سامانه برای شناسایی و شفاف سازی اطلاعات نیازمندان استان راه اندازی شده است، گفت: ۳۲ فرآیند در این سامانه پیش‌بینی شده که اکنون ۶ فرایند انجام شده است.

وی ادامه داد: حفظ کرامت مددجویان و جلوگیری از مراجعه حضوری و اتلاف وقت جامعه هدف، تسهیل در ارائه خدمت، اعتمادسازی، نیازسنجی واقعی محرومیت‌ها و دست‌یابی به آمار و اطلاعات واقعی از اهداف راه اندازی سامانه هوشمند امداد است.

حسینی با بیان اینکه ۲۷ وب سرویس و دیتاهای سایر سازمان‌ها به سامانه هوشمند امداد وصل می شود و استعلام اطلاعات را انجام می دهند، افزود: صحت اطلاعات درج شده در این سامانه توسط تامین اجتماعی، بهزیستی، ثبت احوال و سایر سازمان ها و نهادهای مرتبط با ارائه خدمات بررسی می شود.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی از پیش بینی ارائه ۱۵ برنامه و ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش و حمایت کمیته امداد در این سامانه خبر داد و گفت: برای ورود اطلاعات در این سامانه علاوه بر شماره ملی، کد پستی صحیح محل سکونت و شماره تلفن همراه به نام شخص مددجو ضرورت دارد.

وی از ثبت و ویرایش اطلاعات ۵۳ هزار خانوار مستمر بگیر دائم، غیر دائم و تک و چند خدمتی از جامعه هدف امداد خراسان جنوبی در سامانه امداد هوشمند خبر داد و گفت: در فاز بعدی حوزه های دیگر فعالیت شامل اشتغال، مسکن، بهداشت درمان، فرهنگی ویرایش و بارگذاری خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امداد خراسان خراسان جنوبی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان